Celovita zaščita vašega avtomobila

Poliranje avta ali osvežitev laka ni le lepotnega pomena, temveč je pomembno tudi zaradi celovite zaščite laka. Vulkanizerstvo Pestator pri postopku odpravlja poškodbe laka, ne pa tudi poškodb, ki segajo skozi lak in osnovo. Vsake poškodbe ni  možno rešiti zgolj s poliranjem, temveč je potrebno barvanje. Zunanjost vozila je izpostavljena različnim dejavnikom, kot so npr. UV žarki, kisel dež, zračna rja aerosol, ptičji iztrebki, mrčes, led ali pa ostra sosedova živa meja. Vozilo, ki je vsaj enkrat letno deležno tega lepotnega in zdravilnega tretmaja, je lahko tudi po desetih letih prav tako sijoče in lepo, kot novo.

Postopek poliranja avta

Pri poliranju laka avtomobila odstranimo minimalno od 1 do 3 mikrone laka debeline. V primeru težjih prask lahko odstranimo tudi od 5 do 7 mikronov. Avto ima povprečno od 120 do 140 mikronov barve. Vozilo temeljito spoliramo in odstranimo vse nepravilnosti. S tem barvi vrnemo sijaj in globino in odstranimo zbledelost barve.

Vsem svojim strankam želimo zagotoviti najvišjo kakovost svojih storitev in hitro izvedbo. Zato vas prosimo, da nas pokličete ali pišete na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in si zagotovite prost termin. V 47 letih delovanja podjetja, Vulkanizerstvo Pestator, smo si nabrali dragocene izkušnje, ki nam pomagajo, da vsem našim cenjenim strankam z veseljem svetujemo in pomagamo.

Imate vprašanje? Niste prepričani, katera storitev bi najbolj ustrezala vašim potrebam? Pokličite nas na telefonsko številko 041 717 627, pišite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali nam pošljite POVPRAŠEVANJE! Z veseljem vam bomo pomagali.

Zaupanje. Tradicija. Izkušnje.

Delovni čas

  • Vsak delavnik:
  • Od 8h do 12h
  • Od 13h do 18h
  • Vikendi, prazniki: zaprto
  • Sobote (sezonska menjava): od 8h do 12h